Pastor

Ds. Marieke Meiring-Snijder is als predikant sinds 1 november 2015 verbonden aan de Stichting Protestants Luchthavenpastoraat Schiphol.


 Marieke heeft in verschillende kerkelijke gemeentes gewerkt in Nederland en in het buitenland. Van 2004 tot 2007 was zij verbonden aan de Engelssprekende Presbyteriaanse Kerk van MaleisiĆ«.Naast het predikantswerk in Kuala Lumpur doceerde zij destijds aan twee theologische opleidingen.

 Na haar terugkeer volgde een beroep door de Protestantse gemeente te IJsselstein, waaraan ze van 2009 tot 2015 verbonden is geweest. Gedurende die periode was zij tevens geestelijk verzorger van het Johannes Hospitium in Wilnis. In 2017 voltooide zij de postacademische opleiding tot geestelijk begeleider.

 Marieke is ambtelijk verbonden aan de Oecumenische Kerkgemeengschap De Ark te Hoofddorp en zij is woonachtig in Woerden.

pastorSPLSnov2018

 

De pastor uitnodigen

De pastores houden regelmatig spreekbeurten over hun werk op Schiphol. U kunt ds. Marieke Meiring uitnodigen om een inleiding te geven over de boeiende pastorale zorg op de luchthaven. Voor het spreken wordt een vergoeding van de reiskosten gevraagd en een gift voor ons werk.
Stuur een bericht met uw contactgegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.